PEACE-korusarja 

PEACE sisäinen rauha -korut 

Korusarjaan kuuluvat korvakorut, sormus ja riipus. Kaikki korut valmistetaan käsityönä Suomessa. Nämä näyttävät korut ovat suunniteltu niin, että niitä on miellyttävä käyttää. Pinnan samettimattaus on tehty tuntumaan miellyttävältä koskettaa. Symboliikka ja selkeä muotokieli muistuttavat sisäisen rauhan tärkeydestä. Materiaalina on Sterling-hopea Ag 925/1000. Oman korusi saat verkkokaupasta: holvi.com/shop/SATOLA/

 

 

 

Suojakilpi ahdistusta ja stressiä vastaan 

Korusarja on syntynyt hyvinvointivalmentaja Sini Kujalan ja muotoilija Varpu Satolan yhteisestä tarpeesta saada suojakilpi ahdistusta ja stressiä vastaan. Meille Peace-koru symboloi sisäistä rauhaa. Kiireinen ja rauhaton elämänrytmi, sisäiset ristiriidat ja levottomuus leimaavat meidän aikaamme. Tarvitsemme lepoa ja rauhaa, jotta voimme paremmin.

 

Koru

Rauhansymbolin merkitys ei ole muuttunut. Se vaatii sotien päättymistä, kaiken elämän kunnioittamista, vihapuheen lopettamista, mutta myös sitä, että löydämme sisäisen rauhamme. 

 Kantamalla Peace-korua viestit muille, mitä arvoja kannatat. Ennen kaikkea koru muistuttaa sinua päivittäin siitä, kuinka tärkeää on olla sovussa itsensä kanssa, vaalia sisäistä rauhaa ja olla armollinen itselleen. Se, kuinka hyvin voimme, on kiinni myös siitä, miten me itsestämme ajattelemme. On tärkeää huolehtia henkisestä hyvinvoinnista ja lisätä rauhaa elämäämme. 

Sinin blogissa on ajatuksia herättäviä kirjoituksia aiheesta, ihania meditatiivisia kuvia ja tuloillaan on myös rauhoittavia äänimaisemia. Käy inspiroitumassa:

www.jotainsinista.blogspot.fi 

 

Rauhaa ja rakkautta toivottaen: 

Sini ja Varpu 

 

#sisäinenrauhakorut 

 

 

Peace-merkin historia 

 Rauhanmerkin on suunnitellut englantilainen graafikko Gerald Holtom. Ensimmäisen kerran merkkiä käytettiin 4. toukokuuta 1958 Lontoossa. Merkin taustalla ovat kansainvälisen lippuviestitysjärjestelmän kirjaimet N ja D, jotka tulevat sanoista nuclear disarmament (ydinaseriisunta).

Merkki siirtyi ydinaseiden vastustajien symbolista rauhanliikkeen tunnukseksi Vietnamin sodan aikana 1960-luvun lopulla. Peace-merkki on tunnettu kaikkialla maailmassa. 

Sen merkitys hippiaatteen ja sodan vastaisuuden symbolista on vapautunut moneen käyttötarkoitukseen, toimien vaikkapa koristeena tai tervehdyksenä.